Angolfalu Junior Camp

 

Nyelvvizsgára készülsz?

Nehezen szólalsz meg angolul?

Gyere el nemzetközi táborunkba,
és mi hozzásegítünk célod eléréséhez!

Nálunk 2 magyar résztvevőre jut 1 angol anyanyelvű, és egy hét alatt 90 aktív angolórán vehetsz részt!

 

Az Angolfalu anyanyelvi táborában a fókuszt angol nyelvi készségeid fejlesztésére helyezzük. Ezen felül a tréning segítségével fejleszteni tudod azokat a jövőbeli tanulmányaidhoz kapcsolódó készségeket, melyeknek köszönhetően biztosan eleget tudsz majd tenni a külföldi egyetemi program elvárásainak. A program során komoly hangsúlyt fektetünk arra, hogy az angol nyelv fejlesztésébe kulturális elemeket is vegyítsünk. Az Angolfalu összes programjához hasonlóan a Junior Camp is összehozza a tanulókat és az angol anyanyelvi mentorokat, hogy ekképpen egy sokszínű és kulturálisan gazdag tanulási csoport jöhessen létre, melyben a résztvevők aktív szerepet vállalnak, és egymástól is tanulnak.

Milyen elemekből áll a program?

Nyelvvizsga felkészítés / akadémiai készségeket fejlesztő workshop

Amennyiben közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára készülsz, délelőttönként nyelvvizsga előkészítő órákon veszel részt. Az órák egy adott témakör és a hozzá kapcsolódó feladatok köré épülnek, melyeket interaktív módon, csoportban vagy egyénileg dolgozunk fel.

Ha már a külföldi továbbtanulásra készülsz, délelőttönként olyan interaktív workshopokon veszel részt, melyek segítségével felkészülhetsz azokra a kihívásokra, melyek az egyetemen várnak majd rád. Készségek és témák széles körét fedjük majd le: tárgyalástechnika, érvelés, prezentáció stb.

Társalgási órák

Anyanyelvi mentorainkkal 2:1-es társalgási órákon veszel majd részt, melyek fókuszában attól függően, hogy mi a célod, a külföldi kulturális különbségek, szokások vagy a nyelvvizsga témák vannak. Gyakorlod és fejleszted majd a folyékonyságot, a hallás utáni szövegértést és a kiejtést, hogy átfogóan javítani tudd a kommunikációs készségeidet, miközben sokféle akcentussal találkozol. Ezek az órák arra is lehetőséget adnak, hogy az egyes országok kultúrájának különböző aspektusairól, például történelméről, földrajzáról, politikai és gazdasági környezetéről tanulj.

Aktív szabadidő

A napi 3 órányi nyelvvizsga felkészítés / akadémiai angol képzés és 4 órányi társalgás mellett együtt élsz az angol anyanyelvi mentorokkal az erdőtarcsai kastélyszállóban, ahol kényelmes szobák, kiváló konyha, hatalmas kert, medence, teniszpálya, minigolf biztosítja a felejthetetlen nyarat.

Várható eredmények

 

A hét végére a résztvevők jelentős előrelépést érnek el a folyékonyság, a kiejtés és a beszédértés terén, valamint magabiztosabban, kezdeményezőbben és hatékonyabban használják majd a nyelvet. A résztvevők előrehaladásáról a fő nyelvtanulási területeken írásos visszajelzést adunk, melyben egy vizuális ábrán láthatják az előrelépést a különböző területeken. A résztvevők egy végső tanórán megbeszélhetik tapasztalataikat az angol nyelvtanárral, személyes értékelést kapnak a hét során nyújtott teljesítményükről, és ajánlásokat arra, hogyan tehetnek további lépéseket a fejlődésükhöz.

P 0593

Miért jobb, mint egy külföldi kurzus?

Dátumok, árak és helyszín

Segítünk odatalálniTalálkozzunk 2018 nyarán!