Angolfalu Junior Camp

 Nyelvvizsgára készülsz? Szeretnél angol nyelvterületen tanulni? Készülj fel mindkettőre az egynyelvű (immerzív), interkulturális nyelvi táborunkban.

 

 
Most 20%-os kedvezménnyel jelentkezhetsz a Július 2-8, Július 9-15 és a Július 23-29-es programokra is.
Jól hangzik? Akkor gyertek hozzánk táborozni: 

Azontúl, hogy az angol nyelvi készségeid fejlesztésére összpontosít a program, a tréning segítségével fejleszteni tudod azokat a jövőbeli tanulmányaidhoz kapcsolódó készségeket, amelyeknek köszönhetően biztosan eleget tudsz majd tenni a külföldi egyetemi program elvárásainak. Tájékoztatást, útmutatást és támogatást adunk ahhoz is, hogy hogyan készülhetsz fel arra, hogy külföldi környezetben élj és tanulj.

A fiatalokkal való munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az angol nyelv fejlesztésébe kulturális elemeket is vegyítsünk. Az Angolfalu összes programjához hasonlóan a Junior Camp is összehozza a tanulókat és az angol anyanyelvi mentorokat egymással, hogy ekképpen egy sokszínű és kulturálisan gazdag tanulási csoport jöhessen létre, ahol a nyelvtanulást a résztvevők aktív szerepet vállanak és egymástól tanulnak.

Jelentkezz itt

SC4

Hogyan működik?

 • Minden nap 3 órányi, akadémiai angol képzésen veszel részt; a programban esszéírás, prezentáció készítés, self-branding;
 • Naponta 4 óra négyszemközti társalgási órád van angol anyanyelvi mentorokkal, melynek során a kulturális jellemzőkről tanulsz, és tippeket kapsz a külföldön tartózkodáshoz;
 • Naponta vitákon és előadásokon keresztül fejlesztheted és erősítheted a tanulási készségeidet;
 • Az egész tréning alatt tovább használhatod az angolt, miközben együtt élsz és barátkozol az angol anyanyelvi mentorokkal.
 • A gyönyörű erdőtarcsai kastélyszállóban szállsz meg, ahol kényelmes szobák, medence, teniszpálya és minigolf, barbecue, saját kert és kiváló konyha biztosítja a felejthetetlen nyarat.

  Összlétszám: 16 diák és 8 tanár és mentor

Milyen elemekből áll a program?

Nyelvvizsga felkészítés

Azoknak, akik nyelvvizsgára készülnek, legyen az IELTS, TELTS, Origó vagy bármilyen más, délelőttönként a nyelvvizsga előkészítő órákon veszel részt. A tanórákat különféle interaktív és kommunikációs módokon tartjuk meg, gyakran meghatározott, megoldandó feladatok köré építve, amelyeket egyénileg vagy másokkal együtt kell megoldani.

Akadémiai készségeket fejlesztő workshop

Ha már az egyetemi életre készülsz, reggelente olyan interaktív workshopokon veszel részt, amelyek segítségével felkészülhetsz arra a munkára, amit majd az egyetemen végzel. Készségek és témák széles körét fedjük majd le, például a részvételt a beszélgetésekben és a vitákban, egy érvelés felépítését, hatékony prezentációk tartását, kutatási készségeket, adott forrásokra irányuló írásos feladatokat, valamint hogy a lehető legtöbbet hozd ki az akadémiai előadásokból.

Társalgási órák

Az anyanyelvi mentoraink négyszemközti társalgási órákat tartanak neked, amelyek fókuszában attól függően, hogy mi a célod, a külföldi kultúrális különbségek, szokások, vagy a nyelvvizsgatémák vannak  Gyakorlod és fejleszted majd a folyékonyságot, a hallás utáni szövegértést és a kiejtést, hogy átfogóan javítani tudd a kommunikációs készségeidet, miközben sokféle akcentussal találkozol. Ezek az órák arra is lehetőséget adnak, hogy a különböző országok kultúrájának különböző aspektusairól, például a történelmükről, a földrajzukról, a popkultúrájukról, a művészetükről, valamint a politikai és gazdasági környezetükről tanulj.


Eredmények:

A hét végére a résztvevők jelentős előrelépést érnek el a folyékonyság, a kiejtés és a beszédmegértés terén, valamint magabiztosabban, kezdeményezőbben és hatékonyabban használják majd a nyelvet, beszédben és írásban egyaránt. A résztvevők előrehaladásáról a fő nyelvtanulási területeken írásos visszajelzést adunk, amelyben egy vizuális ábrán láthatod az előrelépésedet a különböző területeken. A tapasztalataidat egy végső tanórán megbeszélheted az angol nyelvtanároddal, személyes értékelést kapsz a hét során nyújtott teljesítményedről, és ajánlásokat arra, hogy hogyan tehetsz további lépéseket a fejlődédésedhez.

Miért jobb mint egy külföldi kurzus?

 
   • 24 órás angol közösség. A mentorok és tanárok ott laknak, a figyelmük folyamatos. Napi 15 óra programot biztosítunk, nem csak napi 6-8-at.
   • Személyre szabott program, nem csoportos, a fejlődés sokkal gyorsabb. 
   • Nincsenek számítógépes órák sem, amikkel csak az időt töltik, de nem fejleszt úgy, ahogy egy személyes óra.
   • Teljesen biztonságos, alkohol és drogmentes környezet.
   • 4 csillagos kastélyszállóban kiváló körülmények, ételek, nem kollégiumban, nem családnál.

Kérdésed van? Felhívunk!Junior Camp dátumok és árak

6 napos

Most -10% : Július 2-7. Július 9-14 és  Július 23-28. // 233.000 Ft  

  Július 30. – Aug 4. // 259. 000 Ft 

7 napos

Most -10% : Július 2-8. Július 23-29.  Július 9-15

259.000 Ft

13-14 napos

Most -10% Július 2-15. – 449. 000 Ft

 Most -10% Július 23 – Aug 4.  – 422.000 Ft

 

DSC 1470

Segítünk odatalálni

Találkozzunk 2017 nyarán!