AF LiveWire

Interkulturális kommunikációs tréning

Kapcsold nyelvtudásod magasabb fokozatra angol interkulturális készségfejlesztő programunkkal

Tanulj Budapesten anyanyelvi mentorokkal, egynyelvű, interkulturális közegben a magabiztos, könnyed és folyékony angoltudásért!

A LiveWire az Angolfalu kifejezetten felnőttek számára kidolgozott angol nyelvi tréningje, mely a szóbeli kommunikációhoz kapcsolódó készségek, elsősorban a beszédkészség, a hallás utáni értés és a kiejtés hatékony fejlesztését célozza meg. Résztvevőink anyanyelvi beszélők segítségével, inspiráló, szórakoztató és stresszmentes környezetben tanulhatják a valós nyelvhasználatot.

Részletek

Résztvevőink gyakran számolnak be arról, hogy bár több éve tanulnak angolul, mégis gondot okoz a számukra, amikor a személyes életükben, külföldi utazások vagy munkájuk során angolul kell kommunikálniuk. A LiveWire segít a tanulóknak nyelvi gátlásaik leküzdésében, és felszínre hozza és aktiválja már meglévő tudásukat.

LiveWire-t Budapest belvárosában, 2 és 3 egész napos intenzív tréning formájában tartjuk, így a programot azoknak ajánljuk, akik innovatív, beszédközpontú  módszerünket jól megközelíthető helyszínen szeretnék kipróbálni.

Kérdésed van? Felhívunk!Mit várhatok a programtól

A program egész időtartama alatt angol egynyelvű környezetben, anyanyelvi mentorokkal tanulhatsz;

14 órányi, az érdeklődési körödhöz és nyelvi szintedhez illeszkedő társalgási órán vehetsz részt, és naponta minimum 4-5 különböző angol anyanyelvű tréner oktat;

Ha szeretnéd, a program keretén belül képzett tanárunk személyre szabott egyéni órát tart neked;

Játékokon és kreatív csoportfeladatokon keresztül gyakorolhatod angol nyelvi kommunikációs készségeidet;

Érdekes, világlátott embereket ismerhetsz meg és segítségükkel napról napra egyre magabiztosabban beszélsz majd angolul.

A programot két változatban, egy rövidebb 2 napos, valamint egy hosszabb, 3 napos formátumban is ajánljuk új és visszatérő tanulóinknak.

Milyen elemekből áll a program

Egyéni társalgási órák

20 egyéni társalgási órád lesz anyanyelvi mentorainkkal, akik a világ minden tájáról, főként az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Ausztráliából és Kanadából érkeznek. Az órák során angol kommunikációs készségeidet valós nyelvi helyzetben, változatos akcentusokon keresztül gyakorolhatod. A beszélgetőpartnerek feladata, hogy támogassanak abban, hogy minél többet hozz ki az interakcióidból, visszajelzést adjanak a nyelvtudásodról, és bemutassák a helyes nyelvhasználatot – melyek mind fontos összetevői a sikeres nyelvtanulásnak.

Játékos, interaktív feladatok

Hogy egy kis vidámságot csempésszünk az órák közé, különféle interaktív, csoportos feladatokkal és kreatív játékokkal tesszük változatossá a napi programot. Itt lehetőséged nyílik egy másfajta, csoportos interakcióban való megnyilvánulásra, az angol nyelv gyakorlására interaktív helyzetekben. Ezek a feladatok elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a résztvevők angol nyelvi készségeiket szórakoztató, játékos, önfeledt módon fejleszthesd.

Szolgáltatások

A LiveWire Budapest belvárosában, a Kőleves Étterem és Rendezvényközpont különtermében kerül sor. A fiatalos és hangulatos étterem, és a kert különleges, zegzugos és színes terei inspiráló környezetet nyújtanak a beszélgetésekhez és a tanuláshoz. A program során résztvevőink ellátását – a szünetekben kávét, teát, péksüteményt és ásványvizet, valamint a kétfogásos ebédet – térítésmentesen biztosítjuk.

Christie, a LiveWire programkoordinátora beszél a tréningről

Az Erste Bank, a MOL vagy a TELEKOM dolgozója vagy?

Hivatalos partnerként kedvezményekkel várunk, jelentkezz most.

A programtól várható eredmények

A program végére a résztvevők jelentős fejlődést érnek el a folyékony beszéd, a kiejtés és a beszédértés terén

Sikeresen lépnek át régóta meglevő nyelvi gátakat.

A tréning által nyújtott pozitív tapasztalatoknak és a sokféle inspirációnak köszönhetően tanulóink magabiztosabb, kezdeményezőbb és rutinosabb nyelvhasználókká válnak.

IMG 9112

Módszertanunkról

Innovatív nyelvi programjaink többféle, bizonyítottan hatékony módszert ötvöznek a gyors és hatékony fejlődés érdekében. Az angol egynyelvű (immerzív) módszer a nyelvre elsősorban a kommunikáció eszközeként, és nem tananyagként tekint, s így rendkívül hatékonyan segíti elő a nyelvi kompetenciák átfogó elsajátítását. Programunk a kommunikáció tranzakciós modelljére is támaszkodik, amely az idegennyelv-tanulás egy speciális, önreflexív megközelítése.

Részletek

Mi az Angolfalunál úgy gondoljuk, hogy a nyelvtanulás szorosan kapcsolódik a más kultúrákról való tanuláshoz, tapasztalatszerzéshez – voltaképpen sokszor ez a nyelvtanulás fő motivációja. A beszélgetőpartnereket személyes és szakmai hátterük alapján választjuk ki, és ezeket megfeleltetjük az ügyfeleink érdeklődésének. Bízunk benne, hogy élvezettel cseréltek majd eszmét a kultúrák hasonlóságairól és különbségeiről, és értékes kapcsolatok, barátságok szövődnek a tréning alkalmával.

Rólunk írták

Miért válaszd az Angolfalut?

Választható LiveWire tréningjeink

2 napos LiveWire-időpontok és ár

2 napos LiveWire-időpontok és ár

2018. június 29-30.

2018. július 27-28.

2018. szeptember 28-29.

2018. október 26-27.

2018. november 16-17.

  99. 000 Ft


3 napos LiveWire-időpontok és ár

3 napos LiveWire-időpontok és ár

2018. június 28-30.

2018. július 26-28.

2018. szeptember 27-29.

2018. október 25-27.

2018. november 15-17.

149. 000 Ft
 

Mettől meddig: Péntek-szombat, napi 8 óra, 9:00 – 17:00

Csoportlétszám: 12-20 fő

Mettől meddig: Csütörtök-szombat, napi 8 óra, 9:00 – 17:00

Csoportlétszám: 12-20 fő

Aktiváld az angoltudásod nálunk

Helyszín: Kőleves Étterem és Rendezvényközpont (1075 Budapest, Kazinczy u. 41.)