Angol Kommunikácis Tréning Anyanyelvi Tanárral Anyanyelvi Angol Tanár Budapesten

Pichler Anet – Ügyvezető
A madridi IE Business Schoolban végeztem el a vállalkozás-fejlesztési mesterszakot, majd 10 évig üzletláncokat vezettem Spanyolországban, ahol a fő specialitásom a franchise rendszerek létrehozása és optimizálása volt. 2010-ben a válság nekem is új utakat nyitott, és akkor döntöttem egy saját koncepción alapuló startup elindítása mellett. Jól beszélek 5 nyelven, és ezeket mindig az iskolai nyelvoktatáson kívül tanultam meg igazán. Így alapítottam meg az Angolfalut, hogy mindenkinek átadhassuk ezt a meglepően hatékony és azonnali eredményeket hozó módszert.

Angol Nyelvvizsga Felkészítés Anyanyelvű Tanárral Angol Kommunikácis Tréning Anyanyelvi Tanárral

Skandera Nikolett – Projektmenedzser
A budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem társadalmi tanulmányok alapszakán végeztem, ugyanitt jelenleg mesterszakra járok, nemzetközi emberi jogok képzésre. Az Angolfalu 2016-os angol nyári táborainak táborvezetője voltam, a cégnél szinte minden területen dolgoztam már. Korábban önkéntesként foglalkoztam menedékkérőkkel, államilag gondozott gyerekekkel, fiatal roma lányokkal és török gyerekekkel Ankarában – ezeket a tapasztalatokat mind nagyra értékelem. Spanyolul és franciául tanulok, szabadidőmben szeretek kocogni, koncertekre járni, dokumentumfilmeket nézni és barátokkal találkozni.

Angol Kurzus Anyanyelvű Tanárral Gyors Angol Nyelvtanulás Anyanyelvű Tanárral

Klinger Julia – Marketingmenedzser
Németországban, Hamburgban éltem 5 évet és ott is érettségiztem. Nagyon szeretem Budapestet és mindenképpen haza szerettem volna költözni Magyarországra. Szükségszerűen tanultam meg nyelveket beszélni és ma már három felsőfokú nyelvvizsgám van. Most az International Business School Financial Management szakára járok. Illetve emellett online marketinget tanulok.
 

Kreatív Angol Nyelvtanulás Tanárainkkal Lehetséges A Gyors Angoltanulás

Visy Katalin – Tanulmányi Vezető
Az elmúlt években Nagy-Britanniában éltem, ahol a globális nevelés pedagógiáiról tanultam a UCL-en. A szakmai karrierem során oktatási és ifjúsági programokat koordináltam Magyarországon és a világ számos országában – dolgoztam Skóciában, Indiában és Londonban is. Mindig is érdekeltek a nem-formális, alternatív pedagógiai módszerek. Az Angolfalunál is nagyon élvezem, hogy olyan innovatív tartalmi eszköztárral és módszertani megközelítésekkel dolgozunk, amelyek segítségével a résztvevőink sikeres, élményekben gazdag kapcsolatokat alakíthatnak ki más anyanyelvűekkel, s a világot új nézőpontból ismerhetik meg. Szabadidőmben jógázom, kedvenc időtöltéseim a természetjárás és az olvasás – az utóbbiakat szívesen űzöm egyszerre is.

Angol Kurzus Anyanyelvű Tanárral Angol Anyanyelvi Tanárunk

Alyssa Lopez – Beszélgetőpartner
Amerikában éltem egészen 2016 májusáig, amikor úgy döntöttem, hogy követem a szívem és külföldre költözöm. Július óta élek Budapesten és imádom ezt a várost és az itteni kúltúrát. Jelenleg szabadúszó közösségi média menedzser vagyok és a szabadidőmben megtalálhattok a magyar nyelvóráimon vagy a kiscicámmal, Bélával ölelkezve.

Anyanyelvi Angol Tanár Nálunk Gyors Angol Nyelvtanulás Anyanyelvi Tanárral

Jack Bache – Beszélgetőpartner 
Amikor augusztusban megérkeztem Angliából Budapestre, azonnal beleszerettem. Azóta is itt élek és dolgozok. Az egyetemen sport és más tudományok fakultáción tanultam. Az angliai vállalkozásomat először a saját garázsomban kezdtem el felépíteni. Ez nagy kihívást jelentett számomra, de nagyszerű élmény volt. A labdarúgás a legnagyobb szenvedélyem, játszani és nézni is szeretem.

Az Angolfaluról

2014-ben azzal a céllal jött létre az Angolfalu Kft, hogy a külföldön már bizonyított anyanyelvi bentlakásos programokat a magyar nyelvtanulók számára is elérhetővé tegye.

 Az idegennyelv-tanulás alapja a nyelvi óra nyelvtanárral. Azonban az órákon, a nem személyre szabott ritmus, a csoportok létszáma és a nyelvtanra helyezett hangsúly miatt a nyelvtanulók gyakran megrekednek egy szinten és a használati lehetőség és a sikerélmény hiánya miatt a beszédkészségüket nem tudják fejleszteni.

Partnereink

Angolfalu - világszínvonalú beszédkészség fejlesztés Magyarországon

Kérdésed van? Felhívunk!