AF Saturday Fun School

Havonta két szombaton a Marczibányi téri Művközpontban

4 óra interkulturális angol program gyerekeknek anyanyelvi tanárokkal és mentorokkal

Szombati gyerekprogramjaink során a nyári táborainkban már jól bejáratott módszertanunkat használjuk. Ennek lényege, hogy a gyerekek úgy töltenek el egy szombat délelőttöt anyanyelvi (amerikai, kanadai, ausztrál, angol, stb.) és egyéb külföldi, angolul kiválóan kommunikáló fiatalokkal, hogy minden játék, minden feladat angol nyelven zajlik. Magyar kollégáink csak a szervezésben vesznek részt, a gyerekekkel foglalkozó kollégák egytől egyig külföldiek.

Játékos feladatok, szerepjátékok, társasjátékok, színi gyakorlatok és mini drámák során biztatjuk a gyerekeket, hogy egyre többet beszéljenek angolul és mindezt élvezzék. A programok során többféle téma is előkerül, sport, természet, művészetek, történelem, kultúra. Az interkulturális foglalkozások eredményeként a gyerekek új motivációt nyernek az angoltanulásra, magabiztosságot szereznek az angol használatában és keresik az alkalmat a barátkozásra.

 

AF Saturday Fun School

Helyszín és időpontok

Marczibányi téri Művelődési Ház Marcipán terem / I. terem

A 2016/17-es tanév második félévében havonta két szombaton, reggel 9-től délután 13 óráig.

 • Február 11 és 25
 • Március 11 és 25
 • Április 1 és 29
 • Május 13 és 27
 • Június 10

Kedvezmények és árak

Egy alkalom / próbanap  2.500 Ft / óra

Féléves bérleteink:

 • 12 óra 2200 Ft/óra
 • 24 óra 2000 ft/óra
 • 36 óra 1900 ft/óra

 

 • 5% testvér, barát kedvezmény!

 

 További Információ

 • Bérletekre pénzvisszafizetési garancia érvényes az első alkalom után
 • 24 órás és 36 órás bérlet vásárlása esetén 5% kedvezményt biztosítunk a bentlakásos Summercamp nyári táborainkba
A Gyerekek A Saturday Fun School által Játszva Fejleszthetik Angol Tudásukat
A Gyerekek A Saturday Fun School által Játszva Fejleszthetik Angol Tudásukat
Gyerekeknek Angol Tanulás Csoportban
Angol Nyelvoktatás Gyerekeknek Budapesten
A Gyerekek A Saturday Fun School által Játszva Fejleszthetik Angol Tudásukat
Játékos Angol Nyelvoktató Program
Gyerekeknek Angol Tanulás Jó Kedvvel
Pénzvisszafizetési Garancia
A Gyerekek A Saturday Fun School által Játszva Fejleszthetik Angol Tudásukat Gyerekeknek Angol Tanulás Csoportban Angol Nyelvoktatás Gyerekeknek Budapesten A Gyerekek A Saturday Fun School által Játszva Fejleszthetik Angol Tudásukat Játékos Angol Nyelvoktató Program Gyerekeknek Angol Tanulás Jó Kedvvel Pénzvisszafizetési Garancia

Kiknek ajánljuk?

Az általános iskolai órákon a gyerekek keveset beszélnek angolul, ezért 8-14 éves korban minden angolul tanuló gyereknek ajánljuk, kezdőtől haladóig. Az iskolai eredményeken javítani kívánó szülőknek is bátran ajánljuk, a fejlődés azonnal tapasztalható.

Dinamikus, beszéd alapú módszertan

A teljes csoportot több 2-4 fős szintazonos társaságra osztjuk szét és 1-2  külföldi kollégával kiegészítjük őket. Az angol társalgás biztosított és folyamatos. A dinamikus játékok, feladatok sorozata alatt az anyanyelvi mentorok többször is társaságot váltanak, hogy a gyerekek minél több akcentussal és kultúrával ismerkedjenek meg.

Minden 20-25 percben új kihívásokkal találják magukat szemben a gyerekek, amiket a kanadai típusú nyári táborainban már validáltunk, bizonyítottan kommunikációt fejlesztő, kreatív játékok és kihívások.

A Saturday Fun School 4 órás, a foglalkozások bár kapcsolódnak, nem egymásra épülnek, ezért akkor is hasznosak, ha a gyermek nem vesz részt mindegyiken.

Kérdésed van? Felhívunk!