Angolfalu Summercamp

Angolfalu Summercamp – 8-14 éves gyerekeknek. Amerikai nyári tábor itthon.

Még nem késő, hogy a katapultáld a gyermeked angolját az iskolakezdés előtt. Táboraink egész augusztusban futnak, csak külföldiekkel, anyanyelvi környezetben. Nézd meg a videónk és  jelentkezz itt.

Részletek

Az Angolfalu Summercamp-ben  8-14 éves gyerekek, angol környezetben, brit, amerikai, ausztrál, ír, és más külföldi  külföldi tanárral, közreműködőkkel, repülőút és veszélyek nélkül, Magyarországon tanulhatnak meg angolul.

A multikulturális társaságban a gyerekek természetes módon használják az angolt, nem tanulnak, hanem beszélnek.

angolfalu_2017_web3_

 

Augusztusban Balatonkenesén 3 héten át

Július 30. – Augusztus 5. vagy 6.    //   Augusztus 6 – 12. vagy 13. 

Mindkét hét 15.000 Ft kedvezménnyel

Augusztus 13 – 18. 

Most 10.000 Ft kedvezménnyel

2-3 hetet is nálunk tölthetsz, hogy még jobban felturbózd az angolod. Több hétre jönnél? A jelentkezési lapon 2 vagy 3 hétre is tudsz jelentkezni itt! 

Augusztus végén újra  Nőtincs

 Augusztus 20 – 25.  //  Most 15.000 Ft kedvezménnyel

Így képzeld el az Angolfalu Summercampet…

A táborban a fiatalok ébredéstől lefekvésig angolul beszélnek, sportolnak és projektszerűen, csoportokban feladatokat végeznek, játszva fejlesztik a beszéd és hallás utáni megértés készségeit. Mindezt minőségi környezetben, állandó felügyelet mellett. 2-3 gyerekre jut egy külföldi tanár vagy animátor, amivel biztosítjuk az állandó angol kommunikációt és a változatos programokat. A táborozók reggel 8-tól este 10-ig szervezett programokon vesznek részt, ahol intenzíven használják az angol nyelvet. A gyerekek minden pillanatban minimum 3 műhely vagy program közül választhatnak, és egy adott pillanatban eldönthetik, hogy művészeti, sport vagy intellektuális kihíváshoz van kedvük.

Az első lépés a részvételhez az online jelentkezési lap kitöltése, ezután kapcsolatba lépünk veled  és megkapod a szintfelmérő linkjét, egy részletesebb kérdőívet a gyermekről, aminek a célja, hogy megfelelően felkészüljünk a programmal, és végül a fizetési információkat is ekkor küldjük ki. A tábor kezdete előtt 2 héttel újra kapcsolatba lépünk veled az érkezési információkkal.

Summercamp hangulatképekben

Egy tipikus nap a Summercampen

Baseball 1 1 1024×683
angolfalu_2017_napi program

EXTRA FOGLALKOZÁSOK

Az extra foglalkozások lehetőséget adnak elmélyülni egy-egy projektben, egy-egy témát kidogozni a héten, és angolórákat is kínálunk. A napi 3×45 perces foglalkozások nem vesznek el sok időt a tábori életből, végigvisznek egy projektet a héten és tapasztalataink szerint az extra, intenzív foglalkozások fejlesztik a művészeti, sport és nyelvi készségeket és jelentősen növelik a gyerekek sikerélményeit és motiváltságukat.

Kötelező órák kezdőknek

Tapasztalataink szerint kezdőknek az alapokat megteremtő napi angolórák elengedhetetlenek a gyors fejlődéshez, ezért ha a gyermeked kezdő szinten van, a Learning Summer Beginners órákon a részvétel kötelező.

Kérdésed van?

+36/20-498-77-18

Hívj fel, vagy hagyd itt a neved, telefonszámod, és visszahívunk!A Summercamp varázslatos helyszínei: Nőtincs – Balatonkenese

_____________ 

Köszönjük szépen, hogy letöltöd az Angolfalu Summercamp 2017-es brossúráját!

_____________