Nemzetközi Angol Tábor 2018

Nézd meg a videót!

OUP Logo Small

AJÁNLÁSÁVAL

Angolfalu Nemzetközi Angol Tábor – AF Summercamp

Végre egy tábor, aminek a hivatalos nyelve az angol, a gyerekek érkezéstől távozásig angolul beszélnek, izgalmas és változatos szabadidős és sportprogramok keretében játszva fejlesztik a beszéd és a hallás utáni megértés készségeit.

9-14 éves gyerekeknek 2014 óta szervezünk nemzetközi tábort, ahol a fókuszban a kommunikáció, a beszédkészség-fejlesztés, a mindennapi élet nyelvhasználata áll, és több mint 500 gyerek angol kommunikációjának látványos fejlődéséhez járultunk hozzá. Az Angolfalu International Summer Camp egyedülálló, mert itthon teremt külföldi környezetet külföldi animátor-csapatunkkal, és mert Ti, szülők az utazás költsége és veszélyei nélkül, de nemzetközi környezetben gondoskodhattok gyermeketek angol nyelvtudásának fejlődéséről.

 

Nemzetközi Csapat

Képzett pedagógusok, jelentős táboroztató múlttal rendelkező animátorok, angol anyanyelvi tanárok alkotják az Angolfalu nemzetközi csapatát. A táborban 3! gyerekre jut egy külföldi. 

Fantasztikus, garantált eredmények. A videóban maguk a gyerekek mesélik el, milyen angolul kommunikálni a táborban

A tábor rendkívül hatásos a 9-14 éves korosztály számára. Ebben a korban nemcsak fogékonyak a gyerekek, hanem még a veleszületett bátorságuk is megvan. Hamar természetesnek kezdik venni és gyorsan hozzászoknak az angol kommunikációhoz, önbizalmuk már az első napokban megnő, a sikerélmények nem maradnak el. Ahelyett, hogy magyarra váltanának, angolul írják körül, vagy kézzel-lábbal magyarázzák amit mondani szeretnének. Eközben új szókincset is elsajátítanak.

 

Két program egy táboron belül

International Adventure Camp

Kalandtábor tele kihívásokkal, játékokkal, csapatversenyekkel. A héten 35-40 óra játék angolul és 20 angolóra. Érkezés vasárnap délután, távozás szombat délelőtt, szállással és napi 5 étkezéssel

International American-British Sports Camp

A kalandtáborhoz hasonló program, csak órák helyett a héten 20 óra angolszász sportfoglalkozáson (baseball, softball, american football, touch rugby, cricket, touch freesbie etc.)  vesznek részt a gyerekek. 

Napi program példa

Kérdésed van?

+36/20-311-64-22

Hívj fel, vagy hagyd itt a neved, telefonszámod, és visszahívunk!See you this summer!