Nemzetközi Angol Tábor - International Adventure & Sports Camp 2019

Nézd meg a videót!

OUP Logo Small

AJÁNLÁSÁVAL

Angolfalu Nemzetközi Angol Tábor – AF Summercamp

Idén újra jöhettek az egyetlen olyan hazai táborba, aminek, mintha külföldön lennétek, a hivatalos nyelve az angol. A gyerekek érkezéstől távozásig angolul beszélnek, először izgulnak aztán pillanatok alatt beleszoknak az angol környezetbe. Izgalmas és változatos szabadidős és sportprogramok keretében játszva fejlődnek kiejtésben, megértésben, szókincsben és főleg magabiztosságban.

10-14 éves gyerekeknek idén már 5 éve szervezünk nemzetközi tábort, ahol a fókuszban a kommunikáció, a beszédkészség-fejlesztés, a mindennapi élet nyelvhasználata áll, és már több mint 600 gyerek angol kommunikációjának látványos fejlődéséhez járultunk hozzá. 

Nemzetközi Csapat

Képzett pedagógusok, jelentős táboroztató múlttal rendelkező animátorok, angol anyanyelvi tanárok alkotják az Angolfalu nemzetközi csapatát. A táborban 3! gyerekre jut egy külföldi. 

Fantasztikus, garantált eredmények. A videóban maguk a gyerekek mesélik el, milyen angolul kommunikálni a táborban

A tábor rendkívül hatásos a 10-14 éves korosztály számára. Ebben a korban nemcsak fogékonyak a gyerekek, hanem még a veleszületett bátorságuk is megvan. Hamar természetesnek kezdik venni és gyorsan hozzászoknak az angol kommunikációhoz, önbizalmuk már az első napokban megnő, a sikerélmények nem maradnak el. Ahelyett, hogy magyarra váltanának, angolul írják körül, vagy kézzel-lábbal magyarázzák amit mondani szeretnének. Eközben új szókincset is elsajátítanak.

Angolszász sportokkal teli nyelvi tábor

 

International  Adventure & Sports Camp

Kalandtábor tele angolszász sportokkal, játékokkal, kreatív és művészi foglalkozásokkal, ízlés szerint, minden gyerek maga választja a neki legkedvesebbet. A héten a tempó szoros, nincs idő lazsálni, reggel 8-tól este 9-ig pezseg az élet angolul. Igény szerint angolórát is biztosítunk felzárkózásra. Érkezés szombat délelőtt, távozás péntek délután, szállással és napi 5 étkezéssel

Napi program példa

Kérdésed van?

+36/20-311-64-22

Hívj fel, vagy hagyd itt a neved, telefonszámod, és visszahívunk!See you this summer!