6 napos interkulturális nyelvi tréning a magabiztos, folyékony beszédkészségért

Élj és tanulj angol anyanyelvi környezetben – csak egy órányira Budapesttől!

A TALK az Angolfalu kifejezetten felnőttek számára kidolgozott, kommunikáció-központú, angol egynyelvű bentlakásos programja. A tréning a folyékony beszédre illetve a hallás utáni értéshez kapcsolódó készségekre helyezi a hangsúlyt. Azokat a területeket és eszköztárat fejlesztjük, melyeknek résztvevőink szakmai munkájuk során – megbeszéléseken, prezentációk alkalmával stb. – illetve a mindennapi életben vagy külföldi utazás alkalmával praktikus hasznát vehetik.

Résztvevőink többsége arról számol be, hogy bár már több éve tanulnak angolul és a nyelvtani alapokat jól elsajátították, mégis nehézségeik támadnak, ha angolul kell beszélniük a munkahelyükön, vagy társaságban kell valakivel angolul beszélgetniük. A TALK program angol anyanyelvű közreműködőkkel, gondosan felépített, gyakorlatcentrikus órák keretében segíti elő, hogy tanulóink nyelvi gátjaikat átlépve, folyékonyan, magabiztosan és hatékonyan fejezzék ki magukat angol nyelven.

Mit várhatok a programtól?

 • A tréning helyszíne az erdőtarcsai kastélyszálló, ahol a nyelvtanárokkal és angol anyanyelvi mentorokkal öt napot töltesz együtt;
 • Naponta 4 kiscsoportos angol nyelvi órán veszel részt, melynek szakmai tartalmát a te szinted és igényeid alapján alakítjuk ki;
 • Minden nap 6 órát töltesz anyanyelvi mentorokkal egyéni társalgási órák keretében;
 • Játékos, interaktív feladatok segítségével tanulhatod a valódi, élő nyelvhasználatot;
 • Az egész tréning időtartama alatt, napközben és az esti programok során folyamatosan gyakorolhatod az angolt, ahogy együtt élünk és tanulunk 6 napon át.
Következő dátumok

 

2018. augusztus 26-31.

2018. október 7-12.

 

Ismerkedés, Angol Intenzív Tanfolyam
Ismerkedés, Angol Intenzív Tanfolyam
TALK - Bentlakásos Kommunikációs Tréning
6 Napos Szuperintenzív TALK Tréning
Beszélgetés Az Anyanyelvi Angol Tanárral
Bentlakásos Angol Kommunikációs Tréning
TALK - Bentlakásos Kommunikációs Tréning
Az Angol Kommunikációs Tréningen
Bentlakásos Kommunikációs Tréning
Csapatmunka, Angol Intenzív Nyelvtanfolyam
TALK - Bentlakásos Kommunikációs Tréning
Hatékony Angol Tanulás Mókával
Beszédkészség Fejlesztés, Angol Oktatás
Interaktív Angol Tábor Fiataloknak
Angolfalu-11
Intenzív Angol Nyelvtanfolyam Budapest
Angol Kommunikációs Tréning A Szabadban
Angol Nyelvtanfolyam Budapest
Intenzív Angol Kurzus
Ismerkedés, Angol Intenzív Tanfolyam TALK - Bentlakásos Kommunikációs Tréning 6 Napos Szuperintenzív TALK Tréning Beszélgetés Az Anyanyelvi Angol Tanárral Bentlakásos Angol Kommunikációs Tréning TALK - Bentlakásos Kommunikációs Tréning Az Angol Kommunikációs Tréningen Bentlakásos Kommunikációs Tréning Csapatmunka, Angol Intenzív Nyelvtanfolyam TALK - Bentlakásos Kommunikációs Tréning Hatékony Angol Tanulás Mókával Beszédkészség Fejlesztés, Angol Oktatás Interaktív Angol Tábor Fiataloknak Angolfalu 11 Intenzív Angol Nyelvtanfolyam Budapest Angol Kommunikációs Tréning A Szabadban Angol Nyelvtanfolyam Budapest Intenzív Angol Kurzus

Milyen elemekből áll a program?

Egyéni társalgási órák:

Összesen 20 egyéni társalgási órád lesz anyanyelvi beszélőkkel, akik a világ minden tájáról, jellemzően az Egyesült Államokból, az Nagy-Britanniából, Ausztráliából és Kanadából érkeznek. A társalgási órák során főként a hallás utáni értést és a beszédkészségedet fejlesztheted, sokféle akcentuson keresztül. A beszélgetőpartnerek abban fognak támogatni, hogy minél több mindent megtanulj az interakciók során, visszajelzést adnak a nyelvtudásodról, és modellezik a helyes nyelvhasználatot – ezek mind-mind fontos elemei a sikeres nyelvtanulásnak.

Bővebben

Mi az Angolfalunál úgy gondoljuk, hogy a nyelvtanulás szorosan kapcsolódik a más kultúrákról való tanuláshoz, tapasztalatszerzéshez – voltaképpen sokszor ez a nyelvtanulás fő motivációja. A beszélgetőpartnereket személyes és szakmai hátterük alapján választjuk ki, és ezeket megfeleltetjük az ügyfeleink érdeklődésének. Bízunk benne, hogy élvezettel cseréltek majd eszmét a kultúrák hasonlóságairól és különbségeiről, és értékes kapcsolatok, barátságok szövődnek a tréning alkalmával.

Angol intenzív nyelvtanfolyam Budapest

Angol nyelvórák:

A program folyamán összesen tizenhat nyelvi órát tart gyakorlott angol nyelvtanárunk. A tréning előtt felmérjük résztvevőink nyelvtudását, és mindenkinek összeállítunk egy egyéni tanulási tervet a személyes és szakmai célok figyelembevételével. Mindig a nyelvi szintednek megfelelő, kis létszámú csoportban, csoportonként legfeljebb 4 fővel dolgoztok majd együtt.

Bővebben

Kata Visy több mint 10 éve tanít és vezet tréningeket Nagy-Britanniában, Indiában és Magyarországon. Kata úgy véli, hogy sokszor azért nagy kihívás egy új nyelv magas szintű elsajátítása, mert a tanulóknak nehéz elvonatkoztatniuk az anyanyelvüktől, annak sajátos kiejtésétől, mondatszerkezetétől, szóhasználatától. A nyelvórák során Kata a társalgási és íráskészségre helyezi a hangsúlyt, miközben praktikus tanácsokkal és életszerű gyakorlatokkal segít abban, hogy a nyelvet szabatosan, helyesen és a kontextushoz illő stílusban tanuld meg használni.

Angol nyelvvizsga felkészítő a speaking részre

Interaktív programok: 

A program időtartama alatt sokféle kulturális, szabadidős és sporttevékenységre nyílik lehetőség. Ezekkel a játékos, csoportos feladatokkal az a célunk, hogy valóban gazdag, ingerdús és élvezetes tanulási környezetet teremtsünk a program résztvevői számára. A program ezen elemei – a vetélkedők, a kreatív játékok, sporttevékenységek és még sok más egyéb – az interaktív tanulást segítik elő annak érdekében, hogy a változatos tevékenységeken keresztül reggeltől estig önfeledten használhasd a nyelvet és játszva fejleszthesd angol nyelvi készségeiket.

Bővebben

A Szentmiklóssy-Kubinyi kastély hagyományban és szépségben egyaránt gazdag helyszínéül szolgál angol nyelvi programjainknak. A 12 hektáros birtokon található kültéri medence, szauna, tenisz- és minigolfpálya, valamint gyönyörű zöld területek a piknikezéshez, a grillpartikhoz vagy közös sétákhoz. Anyanyelvi mentoraink gyakran vilagjáró utazók és amatőr fotósok, akik szeretik megörökíteni a program eseményeit, és felfedezni a falut és annak rejtett kincseit.

Angol nyelvtanfolyam Budapesten
Egyéb szolgáltatások:
 

A program során a négycsillagos Szentmiklóssy-Kubinyi kastély kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújt. A gyönyörű vendegszobák, élményszámba menő teljes ellátás, a szabad fogyasztású kávés-, teás-, gyümölcsös- és süteményesstand, és a figyelmes személyzet mind-mind a vendégek teljes körű kényelmét hivatott biztosítani.

Intenzív angol tanfolyam Budapest

Általános program: ‘TALK ‘ - 259.000 Ft*

6 napos angol egynyelvű bentlakásos tréning multikulturális környezetben

Kiegészítő szolgáltatások az általános TALK programhoz

Lehetőséged van külön szobát igényelni, minibuszos transzfer szolgáltatást igénybe venni, külön nyelvvizsga felkészítést kérni stb.

SZÁLLÁS ÉS ELLÁTÁS

 • Egyszemélyes szoba + 39.000 Ft  
 • Minibuszos transzfer Budapestről és Budapestre + 6.000 Ft

TANULMÁNYI OPCIÓK

 • Nyelvvizsga extra csomag + 30 000 Ft 
  (20 extra óra vizsgafelkészítés IELTS, TELTS, Origó, BME stb. vizsgákra)
 • Kezdő nyelvtanuló csomag + 127 000 Ft
  (45 óra magántanárral, a nyelvi szintnek megfelelő tanulási programmal és egyéni vagy páros, kezdőknek megfelelő tanuláson kívüli tevékenységekkel)
 • Karrier csomag  + 157 000 Ft
  (40 egyénre szabott óra magántanárral, választott szakmai – pl. menedzsment, jogi, orvosi stb. – szókincs fejlesztésével. )
CSOPORTOKNAK

Cégünk kedvezményes árat kínál csoportok számára, kérd egyedi ajánlatunkat.

*Az összes ár tartalmazza a 27%-os ÁFÁ-t.

Akciók:

Pénzvisszafizetési garancia

Biztosak vagyunk benne, hogy programunkkal maximálisan elégedett leszel, de ha két nap után mégis úgy érzed, hogy a tréning nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, visszafizetjük neked a program árának időarányos részét.

penzvissza2

Az Erste Bank, a MOL vagy a TELEKOM dolgozója vagy?

Hivatalos partnerként kedvezményekkel várunk, jelentkezz most.

Miért válaszd az Angolfalut?

Eredmények:

A program végére a résztvevők jelentős fejlődést érnek el a folyékony beszéd, a kiejtés és a beszédértés terén, és sikeresen lépnek át régóta meglevő nyelvi gátakat. A tréning által nyújtott pozitív tapasztalatoknak és sokféle inspirációnak köszönhetően magabiztosabb, kezdeményezőbb és rutinosabb nyelvhasználókká válnak.

A résztvevők előrehaladásáról a fontosabb készségterületekre lebontva adunk írásos visszajelzést. A tréning tapasztalatait személyes konzultáció keretében beszélheted meg az angol nyelvtanároddal. Ennek során értékelő visszajelzést kapsz a hét során elért teljesítményedről, valamint javaslatokat a további lépésekről a folyamatos fejlődés érdekében.

Hatékony angol tanulás, beszélgetések

Módszertan: 

Innovatív nyelvi programjaink többféle, bizonyítottan hatékony módszert ötvöznek a gyors és látványos fejlődés érdekében. Az angol egynyelvű (immerzív) módszer a nyelvre elsősorban a kommunikáció eszközeként, és nem tananyagként tekint, s így rendkívül hatékonyan segíti elő a kommunikációs kompetenciák átfogó elsajátítását. Programunk a kommunikáció tranzakciós modelljére is támaszkodik, amely az idegennyelv-tanulás egy speciális, önreflexív megközelítése.

Bővebben

A tréning utolsó napján résztvevőink prezentációt tartanak egy szabadon választott témában. Ez a gyakorlat a tanulók angol nyelvi és kommunikációs készségeit egyaránt fejleszti. A prezentáció elkészítésében tanáraink és az anyanyelvi mentorok is segítséget nyújtanak – segítenek kiválasztani, hogy a téma milyen megvilágításban a legérdekesebb, visszajelzést adnak a prezentációról nyelvi szempontból, illetve javaslatokat tesznek, hogy hogyan lehet az előadást minél élvezetesebbé tenni. Ily módon a résztvevők egyszerre reflektálhatnak nyelvtudásukra, az átadni kívánt üzenet megfogalmazására és az előadásmódra. A végső cél, hogy a résztvevők összeszedetten, a kívánt hatást elérve, magabiztosan tudjanak közönség előtt beszélni angol nyelven. Ezt a magabiztosságot tanulóink a tréning befejeztével hosszú távon magukkal viszik, és sikeresen hasznosíthatják munkájuk és személyes életük során, valamint a további nyelvtanulás folyamatában .

Kreatív angol nyelvtanulás a táborban

Kérdésed van?
Felhívunk!