Vélemények

Sikeres hét volt, nagyot haladtam előre, új munkahely előtt szerettem volna azonnal fejleszteni az angolom. A beszéddel kapcsolatos gátlásom elmúlt és kemény helyzetekben is körül tudom írni a mondanivalóm, amit a beszélgető partnereim nagyra értékelnek.

Márai Gábor

“Egy hét alatt elértem, hogy magamtól is angol társalgást kezdeményezek, rengeteget fejlődtem.”

BR 2

Kedves Angolfalu! Sikerült az IELTS vizsgám! Az írás 7.0 lett, az összesített 7.5!
Köszönöm a segítséget Andrew-nak és mindenkinek!
Üdv, K. György

Klemanovics György

A hallás utáni megértéssel voltak problémáim és nagyon sokat fejlődtem annak köszönhetően, hogy sok akcentussal és beszédstílussal találkoztam. Folyamatosan a kommunikáció volt előtérben, nagyon hasznos hét volt, bármikor visszamennék.

Tőzsér Áron

„Végig jól éreztem magam. Nagyon tetszettek a szituációs gyakorlatok az órákon, illetve azokon kívül. Nagyobb önbizalommal jöttem el, fejlődött a kommunikáció.”

Gidófalvi Gabriella - MOL

Másfél év alatt 4 hetet töltöttem az Angolfaluban, mert gyors szintjavulásra volt szükségem. Egy év alatt A2-es szintről B2-re jutottam és mára már magabiztosan szólalok meg angolul.

Hoffmann Zsolt Smart Digital Kft

Az itt eltöltött egy hét után kislányom magabiztosabb lett az iskolai angol órákon és végre meri használni nyelvtudását utazásaink alatt is.

Angolfalu - Vélemények

A lányom a tavalyi egyhetes tábor után megtáltosodott. Korábban csendes gyerek volt angol órákon, akkor se mindig válaszolt, ha a tanár felszólította. Az Angolfalu tábor óta ő az első, aki jelentkezik, amikor elhangzik egy kérdés. A tanár is megjegyezte, milyen sokat fejlődött a nyáron. Köszönjük, Angolfalu!

Angolfalu - Vélemények

“2015 és 2016 nyarán a most 12 éves ikerfiaink itt töltöttek egy-egy hetet. Mi, szülők jobban forszíroztuk (a családban) ezt a tábort, a fiúk angol nyelven megszólalásának magabiztossá válását céloztuk meg. Amellett, hogy ez maradéktalanul sikerült, a gyerekek nagyon jól érezték magukat, az első nap felvették a tábor ritmusát. Elmondásuk szerint a programok, a hangulat, a környezet és a kaja is remek, szuper, stb. volt. Ignácz Mariann és Pájer Károly “

Angolfalu - Vélemények

Referenciáink